Hír a SZON-ról

Noha a nagykállóiak leszámolhatnak minden illúzióval – ha a show nem is folytatódik, az élet nem áll meg. A megyei első osztályú futballcsapat az utolsó helyen tanyázva melegít a tavaszi folytatásra, ami még nagyobb baj – pont nélkül vesztegel a tabella végén.

Nem véletlen, hogy az egyesület vezetése arccal a helyi kötődésű játékosok felé fordul, őket kívánja, mégpedig minél többet visszacsábítani. Egyelőre a távozók listája terjedelmesebb. a debreceni különítmény, azaz Menyhárt Nándor kapus, Madar Tamás, illetve Bordás Gábor mellett – a hírek szerint – a Nyírpazonyban készülő Hatházi Márk is máshol folytatja, míg Csatári Áron nem jelentkezett…

Olybá fest, Budaházi László edző két új emberre már bizton számíthat tavasszal. A csatár Bencs Ádám legutóbb a megye kettes Pátrohát erősítette, míg Simon István az „osztálytárs” Dombrádtól érkezhet. A kállóiak úgy kalkulálnak, további három labdarúgót igazolnak a bajnoki szünetben. A gárda csütörtökön a Geszteréd, vasárnap a Nyíribronnyal vív előkészületi meccset.

hathazi

Hatházi Márknak (alul) a jelek szerint elég volt az őszi megpróbáltatás… – © Fotó: Pusztai Sándor

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Kategóriák
Üzenőfal
You must be signed in to post a comment