15. forduló – Bravúr döntetlen a listavezető ellen

Nyírpazony–Tiszavasvári 2–2 (1–2)

Nyírpazony, 50 néző, v.: Gáspár T.

Nyírpazony: Kántor L. – Krakkó G., Malamidesz L., File Zs., Bodnár T. (Kocsis Z.), Takács G., Pécsi G., Dankó G., Ladik S., Somogyi G. (Paulik I.), Csáki J. Edző: Gyurovics Zsolt.

Tiszavasvári: Polgári L. – Bakos T. (Péntek A.), Daru R., Horváth N., Gál N. (Gyurján R.), Lakatos B. (Bodnár A.), Nagy I., Szolyka T., Nagy D. (Péntek M.), Fazekas V. (Szolyka G.), Szabó S. Edző: Mirgai László.

Gól: Dankó G., Takács G., illetve Fazekas V., Szabó S.

Ifi: 0–3.

Gyurovics Zsolt: – Úgy érzem, hogy ellenfelünk kicsit lekezelt minket, azonban mi meglepetést okoztunk. A futball örök törvénye, hogy egy meccs kilencven percig tart. Szervezetten, jobban alkalmazkodtunk a talajhoz, az utolsó tizenöt percben akár a győzelmet is megszerezhettük volna.

Mirgai László: – Meccs előtt elmondtam, hogy ezen a kis, sáros pályán az a csapat lesz sikeres, amely a párharcokat többségében megnyeri. Mi minden párharcot elvesztettünk, akaratgyengén és gyáván játszottunk, ezért a hazaiak rászolgáltak a pontszerzésre, még akkor is, ha kettő egyes vezetésünknél büntetőt hibáztunk. Kitérnék még arra, hogy nagyon sokan nem érdemlik meg azt a támogatást, amit László Zoltán biztosít nekik. Ezt mondanám akkor is, ha tizenhat ponttal vezetnénk a bajnokságot. Nem azért, mert haragszom egyes játékosokra, hanem mert képességekben nem tudnak felnőni ahhoz a feladathoz, amit a csapat elé tűztek.

nap5

Dankó G. gyönyörű szabadrúgásból szerezte első gólunkat.

Kántor László

Kántor L. 1 – 2 -es állásnál fontos büntetőt védett.

taki

Takács G.szép akciót követően egyenlítő gól.

 

Nyírvasvári-Nyírtelek 7-4 Ifi: 0-7

Ófehértó-Újfehértó 4-0 Ifi: 1-4

Terem-Encsencs 11-5 Ifi: 3-0

Levelek-Nyíribrony 4-1 Ifi: 1-0

Kótaj-Apagy 5-0 Ifi: 8-0

Rakamaz-Nyírlugos 4-2 Ifi: 12-0

Szakoly-Napkor 7-2 Ifi: 0-4

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Kategóriák
Üzenőfal
You must be signed in to post a comment