Beharangozó 14. forduló

Nyírerdő-csoport

Tippel:

fek

id. Fekete Zoltán, a Napkor játékos-edzője

Szombat

Tiszavasvári (1.)–Kótaj (2.): – Mindkét csapat gólerős támadókkal rendelkezik. Sokgólos mérkőzésen a hazai pálya előnye miatt Vasvári sikerre voksolok.

Vasárnap

Apagy (15.)–Nyírvasvári (12.): – A vendégcsapat meglehetősen rossz passzban van, igaz, ez elmondható a házigazdákról is. Az apagyi ismerősök miatt hazai győzelmet várok.

Nyírpazony (9.)-Encsencs (6.): – Az Encsencs felvette a megye kettes fordulatszámot, a Nyírpazony szervezett együttes, sportszerűen nyilatkozó trénerrel. Döntetlen körüli eredmény valószínű.

Szakoly (3.)–Terem (4.): – Hazai pályán Madalina mester csapata behúzza a három pontot, Téger Pista hiánya nagy érvágás a Teremnek.

Nyíribrony (13.)–Újfehértó (11.): – A sorsolás szerint mi adjuk az ellenfeleket az Újfehértónak: ahol mi kikapunk, ott ők nyernek. Ibronyban nem kaptunk ki, így ők sem nyernek…

Nyírlugos (16.)–Levelek (10.): – Egyik csapat sem úgy szerepel, ahogy a korábbi években, de a Leveleket két Svelta Zolival erősebbnek gondolom.

Nyírtelek (7.)–Rakamaz (14.): – Biztos vagyok abban, hogy tavasz csapata a Rakamaz lesz. De még ősz van, ezért egygólos hazai győzelem valószínű.

Ófehértó (9.)–Napkor (5.): – Ez a szezonban a tizennegyedik idegenbeli mérkőzésünk, a Nyírlugost kivéve mindenkivel partiban voltunk, arra törekszünk, hogy ez vasárnap is így legyen. A csapatot elkísérő tekintélyes számú szurkolónak szeretnénk szép vasárnap délutánt szerezni.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Kategóriák
Üzenőfal
You must be signed in to post a comment