Beharangozó 25. Forduló

Labdarúgás: Megyei II. osztály, 25. forduló, szerda (kezdés: 16, ifi: 14)

fejel

Díjözön-csoport
Tippel:

Gyurovics Zsolt           Edző

Gyurovics Zsolt, a Nyírpazony edzője.

Nyírtelek (11.)–Levelek (3.): – Az Old Boys elleni kisiklásukat javítják a vendégek, és behúzzák a három pontot, erősítve helyüket a dobogón.
Terem (2.)–Nyírlugos (7.): – A teremi csapatnak nem lesz egyszerű ez a meccs: ha bajnokságot akar nyerni otthon kell tartania a három pontot az előző fordulóban a góllövő cipőjüket megtaláló vendégekkel szemben.
Nyíribrony (5.)–Újfehértó (15.): – A vendégek Terem elleni legutóbbi győzeleme tiszteletet parancsoló, gondolom, a hazaiak is így futnak neki a meccsnek. Ha sikerül az újfehértóiak bejező emberét, a góllövőlista előkelő helyén lévő játékosát semlegesíteni, akkor szoros küzdelemben nyerhetik a meccset az ibronyiak.
Napkor (6.)–Volán-Sényő (1.): – Nagy a harc a bajnoki aranyért, ezért a Volán-Sényő mindent meg is fog tenni, hogy győzelemmel térjen haza Napkorról.
Székely (13.)–Apagy (10.): – Mezei Tibor edzőkollégám vasárnapi nyilatkozata sokatmondó… Az Apagy jó ritmusban van, szépek a tavaszi eredményei. Ennek ellenére, lehet, hogy a hazaiak összeszedik magukat – ha nem, nagy különbséggel is nyerhetnek a vendégek.
Ófehértó (8.)–Nyírvasvári (9.): – A hazaiak tavaszi mérkőzésein szorgosak voltak, mint a hangyák, sok pontot gyűjtöttek. A vasvári legénységnek erőt adhat az előző meccsen elért nagykülönbségű győzelem. Jó pályán, hasonló erejű csapatok találkozóján döntetlent várok.
Kálmánháza (16.)–Kállósemjén (14.): – Alsóházi rangadó. A hazai csapatnak előnyt jelenthet pályájuk rossz talajához való jobb alkalmazkodásuk, de a vendégeknek is szükségük van a pontszerzésre. Az eredmény: x.
Nyírpazony (12.)–Nyíregyházi Old Boys (4.): – Rossz periódusban vagyunk, remélem, ezt a srácok is maximálisan átérzik. Nagy bravúrra van szükségünk a munka ünnepén, célunk nem lehet más, mint a pont, pontok megszerzése.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Kategóriák
Üzenőfal
You must be signed in to post a comment