Beharangozó 22.Forduló

Díjözön-csoport
Tippel:

135

Kovács Ottó, a Kálmánháza játékos-edzője.
Szombat
Újfehértó (16.)–Nyíregyházi Old Boys (3.): – Az őszi létszámhoz képest megcsappant vendégek ellen nem lesz meglepetés a hazai pontszerzés.
Vasárnap
Nyírlugos (7.)–Levelek (4.): – Nagy küzdelem lesz, egygólos vendéggyőzelemmel.
Kállósemjén (14.)–Napkor (6.): – A kicserélődött játékoskeretek csatájában döntetlen várható.
Ófehértó (11.)–Nyírpazony (10.): – Másfél évig építettem a csapatot Pazonyban, télen más szellemiségre váltottak. Azért maradt még ott kinek szorítanom, mivel azonban az Ófehértó egyre acélosabb, otthon tartja a három pontot.
Nyírvasvári (9.)–Nyíribrony (5.): – Számomra teljesen érthetetlen, miért áll a hazai csapat a tabella második felében, ezzel a meccsel tovább kapaszkodhat az élmezőny felé
Apagy (13.)–Terem (2.): – Habár az Apagy egy kicsit a szívem csücske, de ha a vendégek megfelelően tudják pótolni az eltiltottjaikat, szoros meccsen, sajnos elviszik a három pontot.
Volán-Sényő (1.)–Nyírtelek (8.): – A Sényő a bajnokság fő esélyesévé lépett elő, ehhez méltóan, meg is tartja a pozícióját.
Kálmánháza (15.)–Székely (12.): – Eddig a tabella harmadik, negyedik, ötödik, és a hatodik helyezettjeivel játszottunk, most már jönnek a tabellán hozzánk közelebb álló csapatok. Én hiszek a csodákban, remélem leszünk még így jó páran Kálmánházán vasárnap és akkor végre elindulunk felfelé – a huszonnegyedik órában.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Kategóriák
Üzenőfal
You must be signed in to post a comment