Beharangozó 21. Forduló

Díjözön-csoport

Tippel:

325

Buzás Lajos, a Nyíregyházi Old Boys edzője.

Nyírpazony (10.)–Nyírlugos (6.): – Mindkét csapat győzött legutóbb, ráadásul idegenben. Meglehet, most is „pontosan” zárnak a felek.
Levelek (4.)–Újfehértó (16.): – Régen játszott bajnokit a Levelek, a sereghajtóval szemben nyilván csalódásként élnék meg, ha elmaradna a győzelem.
Nyírtelek (8.)–Apagy (12.): – Győzzön a jobb.
Terem (1.)–Nyírvasvári (9.): – Presztízsmeccs a javából. A teremiek március közepe óta nem játszottak bajnoki mérkőzést, ettől függetlenül hazai környezetben esélyesebbek, noha a vendégek bizonyára megnehezítik dolgukat.
Nyíribrony (5.)–Kállósemjén (14.): – A Kállósemjén hosszú hetek óta nem lépett pályára bajnoki meccsen, ezért rejtély, mire lesz képes az élmezőnyhöz tartozó Ibrony vendégeként.
Napkor (7.)–Kálmánháza (15.): – A Nakor saját közönsége előtt különösen acélos teljesítményre képes, ezúttal is neki áll a zászló.
Székely (11.)–Ófehértó (13:): – A Székely az elmúlt fordulóban is otthon játszott és vereséget szenvedett, meglehet, a felzárkózni kívánó Ófehértóval is meggyűlik a baja.
Nyíregyházi Old Boys (3.)–Volán-Sényő (2.): – Kikaptunk Apagyon, így most javítani szeretnénk, a jó erőkből álló Volán-Sényő ellen azonban ez nem lesz egyszerű.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Kategóriák
Üzenőfal
You must be signed in to post a comment