A Nyírpazony Se a következő felszereléseket biztosítja az edzőknek valamint a játékosoknak.

EDZŐK:1db télikabát,1db gála melegítő,1pár utcai cipő,1pár cipő edzésre,1db széldzseki,1db edző melegítő felső,1db edző melegítő alsó,1db utazó póló,2db edző póló,1db rövidnadrág edzésre,1db utazó rövidnadrág.

JÁTÉKOSOK:1pár cipő (1 évre)1db gála melegítő,1db utazó póló,1db szèldzseki edzésre,1db edző melegítő felső,1db edző melegítő alsó,2db póló edzésre,1db rövidnadrág edzésre,1db utazó táska.
KAPUSOK:1pár kesztyű edzésre
A kiosztott szerelést bajnoki és edzőmérkőzéseken valamint edzésen kötelezően hordani kell minden edzőnek és játékosnak. Ellenkező esetben a klub nem felel meg a támogató kérésének. Ami szankciókat von maga után. Ezeket a szankciókat a klub áthárítja azokra az edzőkre és játékosokra akik nem tesznek eleget a formaruhák hordására vonatkozó szabályokra.
A kopó termékeket(cipő,kesztyü)kivéve edzői cipő. Klub 1 évre biztosítja. Szakadás és kermis reklamáció esetén a Joma shopban cserélik a cipőket(kermis ellenőrzés után)Nem megfelelő használat esetén egyéni cserèlés van.  Egyéni cipővásárlás esetén az egyesület adataira kiállított számla ellenében a klub 10.000.- azaz tízezer forintot fizet. A klub csak ezeket a számlákat egyenlíti ki. Ami 1évre szól. Ez esetben a kermis reklamációt mindenki egyénileg intézi.

Klubváltás esetén az átvett termékeket megfelelő állapotban vissza kell szolgáltatni(kivéve cipő). Amennyiben ez nem történik meg úgy az átvételi elismervényen szereplő összeget meg kell téríteni. Ellenkező esetben a klub feljelentèst tesz.

 

 

——————————————-                                                                        ———————————————

    

Nyíregyháza 2015.